top of page

 

Heren 

Iemand die goed gekleed voor de dag komt, en die zijn outfit met de juiste accessoires weet af te maken, maakt een goede eerste indruk. Met die gedachte wil 25SEASONS zijn assortiment samenstellen. Hieronder vind je verschillende producten jouw outfit en daarmee eerste indruk naar een ander niveau tillen. 

over 25seasons

Sinds 2022 houden we ons bij 25SEASONS bezig met het samenstellen van een compleet assortiment van mode accessoires. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd op hun kwaliteit. We willen een zo breed mogelijk assortiment aanbieden tegen zo scherp mogelijke prijzen. Door ons contact laagdrempelig te houden, willen we onze klanten het gevoel geven dat ze welkom zijn in onze webshop. Heb je dus een vraag of opmerking, stuur ons gerust een appje of een dm, of neem contact met ons op via ons telefoonnummer of mailadres. 
 

Mannen accessoires bestellen bij 25seasons

Heb je leuke accessoires gevonden die perfect bij je outfit passen? Bestel hem gemakkelijk en snel online bij 25SEASONS. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 24u wordt verzonden. In de meeste gevallen betekend dit dat je de volgende werkdag je bestelling in huis hebt. Bij bestellingen vanaf €50.- rekenen wij geen verzendkosten. Je bestelling kun je eenvoudig en 100% veilig betalen met een van onze betaalmethoden zoals AppelPay, iDeal, PayPal of Klarna. 

De kracht van accessoires

Met name bij mannen worden vaak de details in een outfit over het hoofd gezien. De meeste mannen weten vaak wel om een juiste outfit samen te stellen. Maar om deze outfit af te maken met mooie accessoires blijkt soms nog wat mis te gaan. Dit is erg jammer omdat het vaak de accessoires zijn die de outfit helemaal compleet maken. Er wordt dan ook wel eens gezegd: ''Accessoires maken de man''. Deze uitspraak staan wij vanuit 25seasons volledig achter. 

bottom of page