top of page

 

Retourzending 25SEASONS

Als klant van 25SEASONS heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar het retouradres van 25SEASONS zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@25seasons.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op dit herroepingsrecht zijn enkele uitzonderingen van toepassing. Ter verduidelijking van ons retourbeleid hebben we hieronder stapsgewijs omschreven hoe een retourzending in zijn werking gaat, en geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

 

 1. Bekijk gerust het artikel eens goed, om er zeker van te zijn dat je tevreden bent, ben je niet tevreden? Ga dan door naar stap 2;

 2. Stuur een mail naar info@25seasons.nl met je bestelnummer in het onderwerp , en vermeld de volgende punten erbij:
  - Voor- en Achternaam;
  - Bestelnummer;
  - Reden van retournering.

 3. We proberen je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien, hierin zullen we aangeven naar welk adres je retourzending mag worden verzonden;

 4. Verpak het product goed inclusief de originele pakbon, en meld de zending aan bij een bezorgdienst. Uitleg over hoe je een pakket moet verzenden vind je hieronder:
  - DHL Parcel
  - PostNL

 5. Plak het verzendlabel op het pakket en verstuur deze richting het retouradres, door deze af te geven bij een van de pakketdiensten;

 6. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot terugbetaling. LET OP: De terugbetaling bedraagt enkel het totaalbedrag van je originele bestelling, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Doorgaans ontvang je de terugbetaling binnen 3 tot 5 werkdagen op je rekening.

 

Veelgestelde vragen

 

Tot hoeveel dagen na aankoop mag ik retourneren?
Je hebt bij 25SEASONS 14 dagen de tijd om een product te retourneren. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je je pakket hebt ontvangen.

Is retourneren naar 25SEASONS gratis?
Nee, doordat we onze producten zo scherp mogelijk willen prijzen zien we momenteel nog geen ruimte om gratis retourneren aan te bieden.
Mogen alle producten worden geretourneerd?
Alle producten die je van ons hebt ontvangen mag je retourneren, voor jezelf is het het meest voordelig als je meerdere producten in één pakket retour stuurt. Hierdoor betaal je slechts 1x verzendkosten.
Ik heb een andere vraag over retourneren, bij wie kan ik terecht?
Mocht er nog iets niet helemaal duidelijk zijn, kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via onderstaande mogelijkheden:

E. info@25seasons
T. +31 085 06 06 539
I. Instagram
F. Facebook

Via alle mogelijke contactmogelijkheden proberen we je zo snel als mogelijk te helpen. Lukt dit niet direct, probeer het dan via een andere mogelijkheid, of neem later nog eens contact met ons op!

bottom of page
Cookie Instelling Aanpassen